Program de lucru magazin:
30 Noiembrie - 1 Decembrie 2023: Inchis

Balon Folie Figurina Angry Birds Pink Bird, 48x61 cm, 27022

A27022

Stralucire si culoare pentru evenimentul tau!

Alege acest balon folie nou pe piata cu o forma interesanta, cu mesaje, desene si culori vii, atragatoare. Balonul poate fi umflat cu usurinta la dimensiunea recomandata, fiind insotit de un ghid cu instructiuni clare. Balonul umflat cu heliu pluteste aproximativ 3 saptamani, fiind fabricat dintr-o folie rezistenta, calitate ANAGRAM – oferite intr-o mare varietate de modele. Va recomandam butelia cu heliu de unica folosinta pentru umflarea balanelor. 

Afla mai mult

Fisa tehnica

Dimensiuni 48x61 cm
Forma Figurine
Culoare Rosu / Roz
Personaje Angry Birds
Produse pentru Unisex
Eveniment Aniversari
Tip Produs Baloane Folie Figurine

Descriere

Personajul Stella, pasarea roz cu ochii mari si albastri care poate trage cu bule de sapun si are puterea de a ricosa dintr-un obiect in altul, se afla in centrul atentiei o data cu lansarea noii colectii Angry Birds Pink. Angry Birds Stella e dedicat personajelor feminine din acest joc si film de animatie. Stella reprezinta un personaj simpatic si curajos ce sare in ajutorul prietenilor sai ori de cate ori este nevoie pentru a-i invinge pe inamici.

 Opteaza pentru acest balon figurina cu simpatica pasare roz, Stella care sa faca deliciul petrecerii. Indiferent ca optezi sa il umfli cu aer sau cu heliu, se va remarca.

Recomandarea noastra este sa fie umflat cu heliu, durata medie de plutire a acestuia fiind de 14 - 21 zile.

 

Etichete